Najnovšie prihlásené

Red Bull heARTh BEAT
ZARAGUZA digital a 3070
Martinus - sedačka z kníh
Zaraguza Digital
LIKE do ruky
ZARAGUZA digital ACADEMY
Socha z liekov
ZARAGUZA digital

Wish Wall Pilsner Urquell

Názov plochy

Wish Wall Pilsner Urquell

Názov firmy

Eurovea galeria

Sexi Big Digi

O ploche

Na stenu želaní sme použili fasádu budovy Eurovea Galeria (na námestí medzi dvoma hlavnými budovami) z mliečneho skla na ktorú sa premietali odkazy zadané online na www.zelajte.sk. Stena tu bola umiestnená od 14. 12. do 20.12 (vrátane) a želania sa premietali vždy od 17.00 do 22.00. V predvianočnom období bolo námestie plné ľudí, lebo sa na ňom nachádzali vianočné trhy a klzisko, čo nám umožnilo dosiahnuť vysoký reach.

Stena želaní bola doplnením vianočnej kampane klienta Pilsner Urquell, ktorá prebiehala v Decembri v TV a OOH. Týmto spôsobom sme chceli podporiť náš odkaz „Buďme k sebe štedrí“, ktorý zaznieval celou kampaňou, a dostať sa bližšie k našim spotrebiteľom tým, že im v predvianočnom uponáhľanom období ponúkneme niečo, čo ich zaujme a bude pre nich aj užitočné. Stena želaní ponúkala všetkým ľuďom priestor, na ktorom mohli prejaviť svoje vianočné želania pre tých, ktorí sú im blízki, no zároveň bola pre každého, kto si želanie zoberie k srdcu. Umožňili sme im tak byť k sebe štedrí.

Chceli sme čo najzaujímavejšie prepojiť offline s interaktivitou v online a tak sa na stenu premietali odkazy ktoré ľudia napísali na stránku www.zelajte.sk (je stále on air s archívom želaní). Stránku bolo možné otvoriť aj v mobilnej verzii cez načítanie QR kódu umiestneného na námestí pred Euroveou pod stenou. Odkazy sa dali písať len medzi 17 a 22:00, človek sa potom okamžite dozvedel z hlášky na stránke koľké v poradí je jeho želanie a kedy sa na stene zobrazí. Ak ste prišli na stránku mimo tohto obdobia mohli ste si prezrieť archív odkazov.

Za týždeň live prenosov sme vyzbierali 349 želaní.

Archív na: www.zelajte.sk

Screenshoty

Hlasovanie

Pozrite si prezentačné video